donderdag 27 september 2007

Midweek lappenmand

Op maandag met Dunga, Siebe en Fedde in de Mercedes naar Lochem gereden, voor een ontspannen laatste weekje voordag het echte leven weer begint. Bart kan nu thuis ongestoord aan de hal verder werken, verfje eroverheen en de laatste afwerking. Alleen Thijs is bij hem thuis, maar gaat overdag naar school. Tijdens de rit begon de neus van Siebe water te sproeien, dikke oogjes, rode neus...echt verkouden. Nacht goed verlopen, alleen Dunga die in het paveljoen de halve nacht liedjes ging zingen heeft wat nachtust gekost.

Dinsdag naar Hardenberg, Timmer Handelsonderneming. Geweldig! Een loods vol garens in alle kleuren en soorten. Jammer dat ik geen boodschappenlijst gemaakt had, wel wat meegenomen (o.a. dik katoen voor het rugpand van de wikkeltrui). Toch nog zo'n 70 km van Lochem vandaan. In de loop van de dag ging ook mijn neus dichtzitten. 's Nachts Fedde ook verkouden, zere keel, verstopte neus. Die kleine wist duidelijk niet dat ertegen vechten niet helpt, wel de paracetamolletjes die we woensdagochtend hebben gehaald. Maar van de nacht was niks over. En van de hele woensdag ook niet, op wat wandelingetjes buiten met de kindjes na. Tussen de verzorging van snotbellen, borstvoeding en flesjes nog wat tijd gevonden voor een paar naalden breien.

Vandaag, na een redelijke nacht met slechts één onderbreking van half twee tot vier, knappen de kindjes op en ik ook. Het wikkelvest is nu bijna klaar, nog een paar baantjes en de knopen aanzetten. Ik hoop vanmiddag af te kunnen ronden. En dan gaan we nog naar Twello, M+M wolimport bezoeken. Ben benieuwd. Nu slapen de kleintjes. En hoe het thuis is? Het vordert gestaag...

Geen opmerkingen: